Peter Coene
BEELDEND ONTWERPEN-3
Telefoon: (030) 6 37 36 36, fax: (030) 6 36 29 16, Houten, lid B.N.O., E-mail:
Een panorama achtig beeld van een reeks gebeurtenissen. Wat zich hier afspeelt is wellicht niet geheel duidelijk . . , behalve voor een belangrijke groep eindgebruikers. Zij begrijpen deze beeldtaal, meer dan woorden alleen. Aan zo'n compositie is aardig wat onderzoek vooraf gegaan. Vervolgens is het geheel zorgvuldig in beeld gebracht.
Inzet: een typische manier van "kadrering", door regisseurs.
Onderaan nog zo'n panorama.
Promotie VDA
____________________________________________________________________
Het atelier van Peter Coene is geheel ingericht voor
opdrachten zoals hierboven. Maar daar houdt het niet mee op.
Oorspronkelijk beeld scheppen is in beginsel niet productie georienteerd, het gaat om het idee en de perfecte uitvoering ervan. Daarna wordt een en ander analoog of digitaal in hoge resolutie opgeslagen, bijvoorbeeld op CD's of op een film, zodat elke productiegerichte toepassing eenvoudig kan plaatsvinden.
Alle rechten NADRUKKELIJK voorbehouden, copyright Peter Coene, Houten 1999
De hier getoonde afbeeldingen zijn gemaakt op het formaat van 50 x 110 cm. Elk onderdeel is gemaskerd, belangrijk bij airbrush, zodanig dat de gehele afbeelding eerst bestond uit alleen maskers. Op het origineel staat dan nog geen enkele lijn: geheel blank. Daarna kregen de beelden kleur, verloop, detail en doortekening etc. Penseelwerk ontbreekt eveneens geheel.
Door naar              beeldend ontwerpen-4
Ga naar 'begin' als
u niet kunt zoeken.
info@pcoene.nl
pagina